Veel mensen dromen ervan. Even ervaren hoe je de wereld over reist als een filmster. Dan is er goed nieuws. Je kunt namelijk als particulier of zakenmens een eigen privé vliegtuig huren. Wat denk je van even vlug naar Londen? Of een dagje aan het strand in Dubai? Of misschien wel een weekendje naar wereldstad New York. Alles is mogelijk met een privé-jet waar je ook van jouw eigen VIP lounge geniet voordat de piloot het vliegtuig speciaal voor je neus zet. Het huren van een privé vliegtuig heeft vele voordelen. Vooral op zakelijk oogpunt is het ideaal omdat het enorm veel tijd scheelt op de luchthaven. Terwijl jouw vliegtuig wel van de reguliere vliegvelden vertrekt, heb jij helemaal je eigen snelle VIP check in procedure.

In 2022 een vliegtuig voor persoonlijk en zakelijk gebruik

Het privé vliegtuig is enorm gezellig, comfortabel en luxe. Het maakt niet uit waar je heen vliegt. Een privé vliegtuig vliegt wereldwijd naar alle continenten die op jouw programma staan. Je kunt de beste service aan boord verwachten door jouw persoonlijke stewardess of steward. De piloot brengt jou in no time naar je bestemming. Je vliegt altijd first class in jouw eigen comfortabele verstelbare stoel aan het raam met een complete tafel en beeldscherm voor je neus. Geen vervelende passagiers. Alleen jij, je team, collega’s of andere zelf uitgekozen medereizigers vliegen mee. Naast volwassenen hebben kinderen ook van alles aan boord te doen. Zelfs huisdieren kunnen gezellig mee de lucht in. Verder is een zeer groot voordeel dat je geen overbodige hotelovernachtingen moet boeken of last hebt van vertraging. Je bent zonder vermoeidheid zo op jouw ideale bestemming. Geniet van een film, speel spelletjes, droom weg tijdens het slapen en eet de beste gerechten aan boord.

Vakantie met een privé vliegtuig in 2022

Hiermee kun je de meest luxe vakantie boeken die je wenst. Vermijd lange wachtrijen op de luchthaven en sjouw niet meer met je koffers van vertrekhal naar vertrekhal. Een kwartiertje voor vertrek kun pas aankomen op de luchthaven. Je hebt enorm veel tijdswinst. Je wacht even met muziek, een goed boek of een drankje in jouw persoonlijke VIP lounge tot het vliegtuig in een kwartier gereed is gemaakt. Je kunt uitgerust van je hotel genieten op bestemming terwijl de vlucht al een hotel op zich is.

Zakenreizen met privé vliegtuig in 2022

Voor spoedvergaderingen, meetings en bijzondere zakelijke evenementen in het buitenland is een persoonlijk vliegtuig huren onmisbaar. Je wint er veel tijd mee en tevens ben je lichamelijk in goede conditie na zo een snelle soepele vlucht in je eigen hotel op vleugels. Zakelijk kun je diverse vliegtuigen inzetten: Van luxe privé jets tot privé vrachtvliegtuigen om al de goederen van jouw onderneming privé over te laten vliegen naar het buitenland.

Bron: First Class Aviation